Billig skiferie for unge

Skiferie er dyrt, ofte meget dyrt. For ikke nok med at man skal betale for transport, ophold, mad, skileje og liftkort, så kræver det også et helt sæt skitøj, hjelm, skibriller og så videre. Så hvordan finder man en billig skiferie for unge, når indtægterne er begrænsede, men lysten til at stå på ski er stor?

Spar op i god tid til din skiferie

Et “uforudset” greb lommen kan vælte de fleste privatøkonomier. Sørg for at ligge en smule til side hver måned – også selvom det kan være uoverskueligt. Endnu bedre er det, hvis du opretter en “skifond”, hvor du kun bruger pengene til din skiferie. Det kan du gøre med en aktieopsparing, så dine penge avler flere penge. Husk dog på, at det ikke er uden risiko, men på platforme som f.eks. Nordnet eller eToro, kan der vente gode fortjenester hvis man blot sørger for at sprede sin risiko.

Søg efter billigt skiudstyr

Hvis du planlægger at stå på ski mere end én gang, kan det være billigere at købe udstyr. Sørg dog for at gøre din research og købe udstyr af god kvalitet, der holder længere. Overvej også at købe brugt udstyr, da det kan være lige så godt som nyt, men til en brøkdel af prisen.

Rejs ikke når alle andre rejser og tjek pakketilbud

Pakketilbud er ofte billigere end at booke alting separat. Det skyldes, at rejsearrangørerne køber indkvartering og liftkort i store mængder til nedsatte priser og derefter giver besparelserne videre til kunderne.

Rejser uden for de mest populære steder og tidspunkter

Så hvis du er fleksibel med hensyn til datoer og destinationer, er det helt sikkert værd at tjekke pakketilbud, og rejse udenfor sæsonen. Man kan også vente med at booke, da mange rejsearrangører giver rabat på deres priser tættere på datoen.

Først og fremmest skal du forsøge at tage af sted på perioder uden for højsæsonen. Det vil sige, ikke i juleferien eller andre skoleferier. Ikke alene vil priserne være lavere på disse tidspunkter, men der vil også være færre mennesker. Så du kan nyde pisterne mere!

Book tidligt eller sent på sæsonen

Skisæsonen løber normalt fra midten af december til slutningen af april, men det bedste tidspunkt at tage af sted på afhænger af dit erfaringsniveau. Hvis du er nybegynder, er det bedre at rejse tidligt på sæsonen, når pisterne er roligere, og der er større chance for at få billigere.

Kig efter rabatter for studerende

Hvis du er studerende, er der masser af billige tilbud på ski og snowboard til dig. De fleste skisportssteder tilbyder en eller anden form for rabat, så det er bestemt værd at spørge om dette, når du booker. Der findes også masser af hjemmesider, der henvender sig specifikt til studerende, så kig dig omkring og se, hvad der er på tilbud.

All inclusive skiferie

De bedste billige skirejser for unge findes på UCPA.dk. Deres all-inclusive-priser er uovertrufne, og de har beliggenheder i nogle af de mest populære feriesteder i Frankrig. Du kan vælge mellem begynder- og ekspertkurser, og der er ingen begrænsning på, hvor længe du kan blive. Alt er inkluderet i prisen, så du behøver ikke at bekymre dig om ekstra omkostninger.

Der er masser af muligheder for at nyde billige skirejser for unge mennesker. En god måde er at kigge på all-inclusive feriesteder som UCPA. Disse feriesteder tilbyder uovertrufne tilbud på transport, udstyr, udlejning, mad og meget mere. Derudover har de instruktører og guider til rådighed til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din ferie. billig skiferie for unge er en fantastisk måde at nyde pisterne på uden at sprænge banken!

Afsted på en billig skiferie for unge mennesker?

Vælg et all-inclusive-resort som UCPA. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om, at ekstraudgifterne løber op. Så med lidt planlægning kan du nyde en billig skirejse for unge, der er sikker, sjov og fuld af eventyr!