Helt ekstraordinært i 2022: En billig skiferie til de bedste destinationer, er under normale omstændigheder ikke noget, der rimer på hinanden. Hvis man samtidig krydrer det med de mest populære uger, er det en kombination der ikke simpelthen ikke findes (så ofte). 

Men i år er alt anderledes, og det er derfor muligt at finde rigtig gode priser på afbudsrejser på en skiferie, man normalt ikke finder. Søger man specifikt på afbudsrejser skiferie, finder man blandt virkelig gode tilbud på Thinggaard.dk – men de fleste udbydere tilbyder også gode muligheder.

Den absolut billigste skiferie er lig med afbudsrejser

Når man er på jagt efter en billig skiferie, er der grundlæggende to strategier, at følge. Den første og mest almindelige er, at booke i god tid. Det giver sikkerhed til både dig der bestiller, men også til rejseselskabet, der kan fylde pladserne op hurtigt. Den anden er, at vente. Vente på at andre er nødt til at springe fra – af forskellige årsager, og så slå til. 

Der er med andre ord, ikke noget der så skidt, at det ikke er godt for noget. Så på den måde kommer du og dine medrejsende billigt afsted på ski og rejseselskaberne kan stadig sende gæster afsted. Afbudsrejserne findes til alle destinationer, om det er Østrig, Frankrig, Norge, Sverige eller noget helt tredje som Polen eller Tjekkiet. Måske selv på mere eksotiske skirejser til USA, Japan eller Canada, kan der være penge at hente.

Vær fleksibel og spar penge

En afbudsrejse på en skiferie fordrer noget fleksibilitet, og er ikke nødvendigvis for alle. Men er man vaks og fleksibel, kan man spare masser af penge, da man rejser på en tur andre har været nødsaget til at aflyse. 

Rejseselskaberne skal have afsat skirejsen, og reducerer den typisk med flere tusinde kroner. Kan man tage afsted indenfor en uge eller to, er det muligt at finde et rigtig godt tilbud.

Sådan bestiller du en afbudsrejse på ski

At tage på og bestille en afbudsrejse foregår på nogenlunde samme måde som at tage på en normal rejse.

Du finder dem hos udbyderne, der sælger skirejser på deres hjemmeside, og vælger om du er interesseret i flyafgange, eller om du også er interesseret i ophold. Nogle gange kan du være heldig, at der sågar indgår halv- eller helpension og sågar inkl. transport.

Herefter får du en oversigt over dine muligheder, som du kan vælge imellem, og selv sammensætte efter behov.  Ofte vil du faktisk kunne begrænse din søgning til destinationer og antal nætter også, hvorfor den store forskel ligger i mængden af muligheder og i muligheden for at tilpasse den. Det kræver lidt tid, men med udsigt til en klækkelig besparelse, kan det hurtigt betale sig med et par timers indsats. 

God jagt på dit næste skieventyr!